Over EfficientRetail

 • 2010

  OPRICHTING

  In 2010 is het bedrijf achter EffecientRetail opgericht. Na een ontwikkeling van anderhalf jaar is een basis kassasysteem op de markt gebracht.

 • 2013

  ONTWIKKELING

  Inmiddels zijn we een aantal jaar verder en hebben we niet stil gezeten. Er zijn een hoop nieuwe functies bij gekomen in de loop der jaren, maar ook een hoop nieuwe koppelingen. In 2012 is een boekhoudsysteem en bestelsysteem toegevoegd aan het kassasysteem. Natuurlijk is er ook gekeken naar de markt waar we tegenwoordig niet meer onderuit kunnen: de online markt. In 2013 hebben we een koppeling laten ontwikkelen waardoor het kassasysteem gekoppeld kan worden aan een webshop. Tot slot is er dat jaar een bonusspaarsysteem toegevoegd.

 • 2015

  GROEI

  Alle abonnees van EffecientRetail kunnen kosteloos gebruikmaken van de updates die worden doorgevoerd. De kracht van EffecientRetail is voornamelijk gelegen in de ontwikkeling die niet stopt.

 • 2022

  NU

  Inmiddels is het klantenbestand sterk gegroeid en wordt de technische ondersteuning en ontwikkeling door ons eigen team gedaan. Webshop ontwerp doen we ook. Doordat ontwikkelkosten gespreid worden over een groeiende klantenbasis kunnen wij steeds de laatste technologie toevoegen.